Zöld Liget Lakópark

MENU

Új lakásainkat önmagukra és környezetükre az átlagosnál igényesebb emberek vásárolják.
Itt igazi lakóközösség van. Az emberek odafigyelnek egymásra és a házra is. A közös költség fizetésével is jóval kevesebb probléma van, mint egy átlagos társasházban.

Különösen az építkezés kezdetekor számít jó befektetésnek lakást vásárolni, mivel az ingatlanok ára a ház átadására jellemzően 15-20%-ot emelkednek.
Az új lakások később is tartják értéküket és bérletre is van igény, így hosszabb távú befektetésnek is kiválóak.

Az új épületeknek és lakásoknak meg kell felelniük a hatályos, szigorú építési előírásoknak és figyelembe veszik azokat a lakói elvárásokat, amelyek még egy-két évtizede sem voltak maguktól értetődőek.
Egy új házban nem kell sötét, rosszul megvilágított folyosókon botladozni, nem lesnek be a körfolyosón járók a nappaliba vagy a konyhába, megvan a helye a mosó- és mosogatógépeknek, és a mikró sem veri le a biztosítékot.
Az új házak sokkal biztonságosabbak, ergonomikusabbak és élhetőbbek, mint a sok évtizedes épületek.

Egy új építésű lakás esetén nem csak a lakás, de a ház is vadonatúj: a falak, a hő- és vízszigetelés, a tető, a lépcsőház, a vezetékek, a liftek.
Itt nem kell azon töprengeni, mint egy “eladásra felújított” lakás esetén, hogy mi van a friss festékréteg alatt, hogy megfelelő-e egyáltalán az épület statikailag.
És nem csak minden vadonatúj, de minőségi és korszerű is.
A beépített anyagok márkás termékek és rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal.

Ez az egyik legnehezebben megfogható, mégis legfontosabb szempont: egy új házban és lakásban egészen máshogyan érzi magát az ember, mint egy régiben. Új lakásainkba költözni olyan,  mintha egy 30 éves Ladából ülnénk át egy, a szalonból frissen elhozott BMW-be. A rengeteg kis probléma, mint a beszakadt ajtajú postaláda, a mocskos kuka, a mozgó kő a folyosón,a falfirkák, hirtelen és egy csapásra megszűnnek. A változást persze nagyon könnyű megszokni és szinte fel sem tűnik, amíg vissza nem látogatunk egy régi épületbe.
Nem véletlen, hogy akik új lakást vásároltak, továbbköltözésük esetén is ragaszkodni szoktak az új építésű vagy újszerű ingatlanhoz.

A minőség legfőbb garanciája, hogy az épületeket a Zöld Liget Lakóparkhoz tartozó saját építőipari cége, a Zöld Liget Lakópark Kft kivitelezi, így nem fordulhat elő, hogy a kivitelező saját érdekeit előtérbe helyezve megrendelője és a vevők kárára próbáljon meg takarékoskodni.