Zöld Liget Lakópark

MENU

Elhelyezkedés:

A Zöld Liget Lakópark Szigetszentmiklós-Lakihegyen, Budapest déli határától 1,5 kilométerre, az M0 körgyűrű Halásztelek lejárójától nem messze helyezkedik el.
A mindennapi bevásárláshoz az Aldi 550 m-re, Auchan 2 km-re (gyógyszertárral, bankfiókkal együtt), Csepel-sziget településeire a buszmegálló 2 percre található (140 m). Dunapart gyalog 12 perc (950 m), Campona 10 perc alatt megközelíthető autóval (5,7 km).

A Lakópark egyedi tulajdonságai:

Modern elegancia és kényelem Budapesttől pár percre!
Zöld Liget Lakópark teljesen új értelmet ad a társasház és az otthon fogalmának, ahol nem kell kompromisszumokat kötnie a kényelmes otthon és a Főváros közelsége, a saját kert és parkolók tekintetében.
Szolgáltatásaival és infrastruktúrájával teljesen egyedülálló környezetet teremt az itt élők számára.
A két ütemben megvalósuló projekt befejeztével minden kényelmét kielégítő kulcsrakész otthonát veheti át.
Ha egy olyan luxus, nyugodt, természetközeli helyre vágyik, ahol egyszerre van jelen a kertváros nyújtotta összes előny, mégis pár perc autózásra van a várostól, a legjobb döntés ide költözni.
Lakásaink a csodálatos környezettel otthon töltött napjait hangulatosabbá teszik.
Lakásokat hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer látja el, ami által minimális a fenntartási költség.
Az utca zajától a védett környezet közepére dísztó épült.
Meglévő, ősfás sétányon közelíthetőek meg a lakóépületek, melyek körbeveszik a parkot, ahol a szabadban is kulturált környezetben lehet pihenni. A legkényelmesebb megoldás a lakások megközelítéséhez teremgarázson keresztül a lift használata, mely mozgássérültek számára is megfelelő méretű.
Zöld Liget Lakóparkban 39,10 m2 – 85,01 m2 méretű 1,2,3 szobás lakások kerülnek eladásra.
A földszinti lakásokhoz terasz, míg az emeleti lakásokhoz erkély tartozik. Minden lakáshoz biztosított kerti parkoló és teremgarázs, mely pluszban megvásárolható.
Teremgarázsunkban kiegészítő, opcionális szolgáltatásként elektromos töltő helyet is kap, melyet az adott parkoló tulajdonosa használhat.
A lakások kulcsrakészen kerülnek átadásra, de természetesen az építési engedély keretein belül, készek vagyunk ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére is. Konyhabútort nem tartalmaz a vételár, de precíz konyhabútoros partnerünk minőségi, egyedi termékeket készít. Megrendelés esetén átadásig konyhabútora is beépítésre kerülhet. Külön igény esetén lakberendezőnk teljesen bebútorozza új otthonát és úgy foglalhatja el lakását, akárcsak egy hotelben tenné.

Burkolatok, ajtók:

Fürdőszobai, konyhai csempék, padlólapok, parketták és beltéri ajtók választhatók a még be nem fejezett lakásoknál építési fázistól függően. Többféle burkolati tervet is ajánlunk, de lehetőség van egyedi elképzelések megvalósítására is külön díj ellenében. Ha ezekből nem talál kedvére valót, beszállító partnerünk rendkívül széles választékából anyagi lehetőségeinek megfelelően kedvére válogathat.
Beltéri ajtóknál a színeken kívül sok más lehetőség is rendelkezésre áll a személyre szabáshoz. Lehet üvegbetétet kérni, itt sokféle kivágási sablon és üvegtípus rendelhető. Rendelhetők az ajtókra különböző fém dekor profilok, illetve sokféle, különböző stílusú kilincs található feláras választékunkban.
A fentieken túl, máshonnan származó, ügyfeleink által hozott termékek beépítését, felár ellenében sem vállaljuk garanciális okokból adódóan.

Elektromos autó:

Zöld Liget Lakópark számára fontos a környezetvédelem, a korszerű és energiatakarékos, hatékony technológiák bevezetése. A parkban gépjárműveken kívül nem lesz olyan berendezés, mely környezetszennyező.
Hazánkban is egyre többen használnak konnektorról tölthető (plug-in) hibrideket, illetve teljesen elektromos meghajtású autókat, az előrejelzések szerint pedig a számuk a jövőben dinamikusan növekszik.
A Zöld Liget Lakópark minden lépcsőháza fel van készítve, hogy az elektromos autóval rendelkező, vagy annak vásárlását tervező ügyfeleink ne csak tárolják, de bármikor fel is tölthessék autóikat, így minden nap kihasználhatják az akkumulátoruk maximális kapacitását. Igénytől függően az autótöltés kiépítését felárral intézzük.

Közös költség:

Közös költség tartalmazza a társasházak hűtés-fűtési költségét, vizet, szemétszállítást, lakópark közös területeinek és parkjának rendszeres ápolását, tisztán tartását egész évben, közös területek energiatakarékos LED lámpáinak és egyéb lakóparki eszközök (pl: szivattyúk) áramfogyasztását, közös területek vízhasználatát, társasházkezeléssel járó egyéb költségeket (társasház-kezelő, irodai, könyvelési, adó és adminisztratív költségek),  de természetesen nem tartalmazza az elektromos járművek töltését, lakások saját áramfogyasztását. 

Műszaki tartalom:

A társasház alapozása, a mélygarázsszint, a födémek valamint a tartószerkezet pillérei monolit vasbeton szerkezetű. Az épületek falazata 38 cm vastagságú vázkerámia, az épületek egységesen 14 cm vastag grafitos hőszigetelő rendszerrel kerülnek kivitelezésre, a lakáselválasztó falak 20 cm vastagságú hanggátló SILKA falazatok, melyeket egyik oldalon további 5cm Ytong fallal borítunk. A tetőszerkezet fa szerkezetű, melynek héjazata betoncserép fedés. Műanyag nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel készülnek. Az árnyékolástechnikánál elektromos, fehér, alumínium redőnyöket építünk be.
Fűtési rendszer mennyezeti fűtéssel biztosított, mely  központi hőszivattyúval kerül előállításra.
A lakások hűtési rendszerét ugyancsak központi hőszivattyúval üzemeltetett mennyezet hűtéssel alakítjuk ki.

 

Válasszon szabad lakásaink közül és valósítsa meg velünk az álmait!